Έχουμε 1 επισκέπτης συνδεδεμένους

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα10
mod_vvisit_counterΧθες40
mod_vvisit_counterΕβδομάδα50
mod_vvisit_counterΜήνας636
mod_vvisit_counterΣύνολο108654

Live Clock Date


μελέτη κατασκευή
SiteGround web hosting web @rt
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

«Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα»


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, ως κομβικός συνεργάτης στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο Εκπαίδευσης για την Αειφορία «Τα πετρογέφυρα της Ελλάδας» που συντονίζει το ΚΠΕ Μακρινίτσας, πρόκειται να πραγματοποιήσει επιμορφωτική ημερίδα με θέμα: «Προσεγγίζοντας τα πετρογέφυρα της Πιερίας στο χθες, στο σήμερα και στο αύριο». Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος ‘’Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020’’το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους».

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει θεωρητικές εισηγήσεις, περιήγηση στα γεφύρια «Μόρνας» & «Πέτρας Ολύμπου» και βιωματικά εργαστήρια στα πεδία εκπαίδευσης σχετικά με το θέμα της ημερίδας.

Ημερομηνία υλοποίησης της ημερίδας: Κυριακή 12 Μαΐου 2019


Πρόσκληση

Πίνακας Συμμετεχόντων

Πρόγραμμα

Aφίσα

 

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

Δημόσια Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών (μετακίνηση -Πετρογέφυρα)


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.- Κ.Ε.Α.)  Ανατολικού Ολύμπου, που εδρεύει στον Παλαιό Παντελεήμονα του Δήμου Δίου  - Ολύμπου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να υποβάλουν τις προσφορές τους. Οι προσφορές αφορούν στη μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών, διοργανωτών και εισηγητών στο πεδίο εκπαίδευσης σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έντυπο προσφοράς, στο πλαίσιο υλοποίησης ημερίδας που διοργανώνει το ΚΠΕ- ΚΕΑ Ανατολικού Ολύμπου την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 με τίτλο « Προσεγγίζοντας τα πετρογέφυρα της Πιερίας στο χθες, στο σήμερα και στο αύριο».

Πρόσκληση

 

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

Δημόσια Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών (μετακίνηση ΔΑSOS-Έδεσσα)


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.- Κ.Ε.Α.)  Ανατολικού Ολύμπου, που εδρεύει στον Παλαιό Παντελεήμονα του Δήμου Δίου  - Ολύμπου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να υποβάλουν τις προσφορές τους. Οι προσφορές αφορούν στη μετακίνηση των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών – μελών των Π.Ο. των ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και Έδεσσας – Γιαννιτσών στο πεδίο εκπαίδευσης σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έντυπο προσφοράς, στο πλαίσιο υλοποίησης ημερίδας που συνδιοργανώνουν τα δύο ΚΠΕ-ΚΕΑ το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 με τίτλο « Διδάσκω αεί διδασκόμενος: Δάsos”.

Πρόσκληση

 

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

Δημόσια Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών (Βιβλιοπωλείο)


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.- Κ.Ε.Α.)  Ανατολικού Ολύμπου, που εδρεύει στον Παλαιό Παντελεήμονα του Δήμου Δίου  - Ολύμπου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ(ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να υποβάλουν τις προσφορές τους. Οι προσφορές αφορούν σε υλικά βιβλιοπωλείου που κρίνονται απαραίτητα για την υλοποίηση των δράσεων ( εκπαιδευτικά προγράμματα, ημερίδες, σεμινάρια) που έχει προγραμματίσει το ΚΠΕ καθώς και για τη διεκπεραίωση των διοικητικών- γραμματειακών καθηκόντων του για το χρονικό διάστημα Μάρτιο - Ιούνιο 2019 σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έγγραφο προσφοράς.

Πρόσκληση

 

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

 

Πρόσκληση συμμετοχής στις ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  των ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και Έδεσσας Γιαννιτσών με τίτλο:

«Διδάσκω αεί διδασκόμενος: ΔΑSOS»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου και το ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους έργου και σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας & Πέλλας πρόκειται να πραγματοποιήσουν δύο αλληλένδετες, καινοτόμες στον σχεδιασμό, ημερίδες  με τίτλο «Διδάσκω αεί διδασκόμενος: ΔΑSOS».

Πρόσκληση

Tελικό Πρόγραμμα

Πίνακας Συμμετεχόντων

Ενημέρωση

Έγκριση

 

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

ΘΕΜΑ: «Δεκτά σχολεία στο ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου περιόδου Μαρτίου-Ιουνίου 2019»


 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL