Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα9
mod_vvisit_counterΧθες39
mod_vvisit_counterΕβδομάδα48
mod_vvisit_counterΜήνας912
mod_vvisit_counterΣύνολο101637

Live Clock Date


μελέτη κατασκευή
SiteGround web hosting web @rt
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail


 

Δημόσια Πρόσκληση Υποβολής Προσφορών


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.- Κ.Ε.Α.)  Ανατολικού Ολύμπου, που εδρεύει στον Παλαιό Παντελεήμονα του Δήμου Δίου  - Ολύμπου, στο πλαίσιο της Πράξης «ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΚΠΕ)-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ», που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές να υποβάλουν τις προσφορές τους. Οι προσφορές αφορούν στο ελαφρύ γεύμα και στον καφέ-μπουφέ που θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς και στους εκπαιδευτικούς- μέλη των Π.Ο. των ΚΠΕ που συνδιοργανώνουν την ημερίδα με τίτλο « Διδάσκω αεί διδασκόμενος: Δάsos” το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 , σύμφωνα με το επισυναπτόμενο έντυπο προσφοράς.


Πρόσκληση


 

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

Πρόσκληση συμμετοχής στις ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ  των ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και Έδεσσας Γιαννιτσών με τίτλο:

«Διδάσκω αεί διδασκόμενος: ΔΑSOS»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου και το ΚΠΕ Έδεσσας-Γιαννιτσών, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού τους έργου και σε συνεργασία με τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας & Πέλλας πρόκειται να πραγματοποιήσουν δύο αλληλένδετες, καινοτόμες στον σχεδιασμό, ημερίδες  με τίτλο «Διδάσκω αεί διδασκόμενος: ΔΑSOS».

Πρόσκληση

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

 

ΘΕΜΑ: «Δεκτά σχολεία στο ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου περιόδου Μαρτίου-Ιουνίου 2019»


 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Επιμορφωτικές Δράσεις σε Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης(νυν ΚΕΑ ) 2018-2019


Έχει αποσταλλεί και βρίσκεται στο παρακάτω σύνδεσμο το έγγραφο που αφορά τις "Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Επιμορφωτικές Δράσεις σε Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (νυν Κέντρα Εκπαίδευσης για την Αειφορία)" που αφορούν το σχολικό έτος 2018-2019.

(Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Επιμορφωτικές Δράσεις σε Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης(νυν) ΚΕΑ)

 

 
PDF  | Εκτύπωση |  E-mail

 

Προγράμματα που θα υλοποιηθούν κατά το διάστημα Ιανουάριος - Iουνίος 2019


Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν από το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου κατά το χρονικό διάστημα Ιανουάριος-Ioύνιος 2019 βρίσκονται στον πίνακα Προγράμματα Ιανουαρίου-Ιουνίου 2019.