ΔΡΑΣΕΙΣ
PDF Εκτύπωση E-mail

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην 8η Καστανογιορτή που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Παλιού Παντελεήμονα Πιερίας την Κυριακή 15/10/2017 στις 10.30 π.μ..

Η Καστανογιορτή οργανώνεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Διατροφής (16/10) από τα Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου και Κισσάβου -Ελασσόνας, τον Εξωραϊστικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Νέου Παντελεήμονα, την Κοιν. Σ. Επ. Παλιού Παντελεήμονα, τους Κατοίκους και τους Επαγγελματίες του Νέου και Παλιού Παντελεήμονα με την υποστήριξη του Δήμου Δίου- Ολύμπου.

Δελτίο Τύπου

 
PDF Εκτύπωση E-mail
 
PDF Εκτύπωση E-mail

"Ανακύκλωση Κομπόστ 2017" στο Πάρκο της Κατερίνης

Στις εκδηλώσεις περιβαλλοντικής ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης των πολιτών και των μαθητών στη διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση υλικών και την παραγωγή κομπόστ από οργανικά απόβλητα που διοργάνωσε ο δήμος Κατερίνης στο Πάρκο των Χρωμάτων από τις 1-3/6/2017 συμμετείχε και το Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου υλοποιώντας περιβαλλοντικά παιχνίδια και εργαστήριο μουσικής.

Οι εκδηλώσεις είχαν γενικό τίτλο "Ανακύκλωση Κομπόστ 2017 και σύνθημα "Μάθε - Γίνε ενεργός - Σώσε τον πλανήτη".

Φωτογραφίες

Περισσότερα

 

.

..

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Παγκόσμια Μέρα για το Περιβάλλον»

Στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την «Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος», που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, συνδιοργανώνεται δράση από το ΚΠΕ Ανατολικού Ολύμπου και τα υπόλοιπα ΚΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας (Αρναίας, Έδεσσας-Γιαννιτσών, Ελευθερίου-Κορδελιού-Βερτίσκου, Νάουσας, Ποροΐων, Κιλκίς), τις Δ/νσεις Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, τα Γραφεία Σχολικών Δραστηριοτήτων & Καινοτόμων Δράσεων Πιερίας, την Αντιπεριφέρεια Πιερίας, την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης.
Συμμετέχοντες φορείς: ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου & ο Φορέας Διαχείρισης Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα...

Περισσότερα...

Συμμετέχοντα σχολεία

Πρόσκληση

Δελτίο Τύπου

Απολογιστικό Δελτίο Τύπου

Φωτογραφίες

 
PDF Εκτύπωση E-mail

Θεματική Εβδομάδα 2017

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου (ως συνεργαζόμενος φορέας ) ξεκίνησε τις ενημερωτικές του επισκέψεις σε σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας στο πλαίσιο της Θεματικής Εβδομάδας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης. Οι επισκέψεις έχουν θέμα "Ποιότητα Ζωής" και περιλαμβάνουν παρουσίαση σε ppt " Μεσογειακή Διατροφή και Οικολογικό Αποτύπωμα της διατροφής μας", επιδαπέδιο περιβαλλοντικό παιχνίδι "φιδάκι- οικολογικό αποτύπωμα" και σπορά .

Έγκριση

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL