Επισκέπτες

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα11
mod_vvisit_counterΧθες39
mod_vvisit_counterΕβδομάδα50
mod_vvisit_counterΜήνας914
mod_vvisit_counterΣύνολο101638

Live Clock Date


μελέτη κατασκευή
SiteGround web hosting web @rt
PDF Εκτύπωση E-mail

«Πρόσκληση σε επιμορφωτική ημερίδα»


Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου, ως κομβικός συνεργάτης στο Εθνικό Θεματικό Δίκτυο: «Απορρίμματα: τα χρήσιμα…άχρηστα »  που συντονίζει το ΚΠΕ Έδεσσας - Γιαννιτσών, σε συνεργασία με το  τελευταίο, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, Αμανατίδου Μαργαρίτα και την Υπεύθυνη Καινοτόμων Δράσεων Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας, Παππά Μυράντα, πρόκειται να πραγματοποιήσει επιμορφωτική ημερίδα με εργαστήρια. Το θέμα της ημερίδας είναι:  «Δρω για τη μείωση της πλαστικής σακούλας, συμβάλλω στη βιώσιμη ανάπτυξη» και υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου «Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) - Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, μέσω του Επιχειρησιακού προγράμματος ‘’Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση 2014-2020’’ το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) & από Εθνικούς Πόρους».


Η ημερίδα απευθύνεται  σε εκπαιδευτικούς που  υπηρετούν στα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  Πιερίας  και θα διεξαχθεί στο κτήριο του 19ου Δημ. Σχ. Κατερίνης  την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2017 από τις 16:30 – 19:45.


Συμμετέχοντες

Πρόγραμμα